Labyrint lopen in Haarlem
Loop het labyrint van Chartres in de kapel van het Rosenstock-Huessy Huis

Het labyrint is een oeroud symbool voor de reis naar je innerlijk; waar je eigen licht en schaduw elkaar tegenkomen. In de 13e eeuw werd dit symbool vervolmaakt door de bouwers van de grote europese kathedralen. Het grootste en bekendste labyrint, bestaande uit 11 omgangen, ligt in de kathedraal van Chartres (Fr). Lange tijd gold het lopen van dit labyrint als het enige betaalbare alternatief voor de pelgrimsreis naar Jeruzalem.
Aardevrouw heeft het INNE-Reis-Labyrint uitgenodigd om naar Noord-Holland te komen.
De lijnen van het INNE-Reis-Labyrint zijn uitgetekend op een canvasdoek van 8 x 8 meter. De bewegingen zijn overeenkomstig die van het labyrint in de kathedraal van Chartres.
De kapel van het Rosenstock-Huessy Huis, van oudsher pleisterplaats voor pelgrims, is de perfecte plek voor dit labyrint. Je eigen innerlijke reis wordt op een rituele manier begeleid door Margo Lieverse van Aardevrouw.

Om de zaalhuur en enkele andere onkosten te kunnen betalen, vragen we een bijdrage van 11 euro per persoon. Tegelijk willen we het labyrint voor iedereen toegankelijk maken. Daarom is deelname voor een lager tarief mogelijk. Neem hiervoor liefst van te voren contact op met info@aardevrouw.nl

Datum: zaterdag 15 december
Tijd: 14.00-16.30 uur (zaal open vanaf 13.45 uur)
Plaats: Rosenstock-Huessy huis, Hagestraat 10, Haarlem
Route: zie www.rosenstock-huessy-huis.nl
Kosten: 11 euro (reductie mogelijk)
Meenemen: iets warms voor aan je voeten


imme