Volle Maan Viering met strandlabyrint


Eén keer per maand op de donderdagavond voor volle maan organiseert Aardevrouw een Volle Maan Viering. Iedere Maan heeft een andere kwaliteit, energie. Tijdens de Volle Maan Viering staan we stil bij deze kwaliteit tijdens de Volle Manen in augustus met behulp van het labyrint op het strand.

Het labyrint is een eeuwenoud symbool dat over de hele wereld werd gebruikt. In Scandinavië om trollen te vangen zodat die niet mee aan boord gingen om daar kattekwaad uit te halen. In Kathedralen zodat mensen die weinig geld hadden op een “kleine pelgrimage” konden, door het labyrint al kruipend te doorlopen.


Het labyrint is simpel en complex tegelijk. Ook het lopen is simpel en complex tegelijk. Je hoeft niet na te denken (het is geen doolhof waar er doodlopende paadjes zijn en je dus het centrum moet zoeken),  je volgt het pad naar het centrum en daarna weer terug. Maar de magie van het patroon doet zijn werk of je je er nu bewust van bent of niet terwijl je loopt, je komt anders uit het labyrint dan dat je er in ging.


Tijd: Donderdagavond voor Volle Maan van 19.00 tot 21.00, daarna is er nog tijd voor een kopje thee met wat lekkers.
Zie de agenda voor de data, graag uiterlijk twee dagen van te voren aanmelden.

Plaats noordstrand Bergen aan zee tussen
de strandpaviljoens SB NOORD (C.F. Zeilerboulevard 3) en "Uit de Kunst"


Kosten: 10,00

Meenemen: op het strand is het vaak kouder dan meer in het binnenland dus neem genoeg warme kleren mee en iets om op te zitten. Zaklamp.
volle maan
strandzon